TESETTÜR GİYİMDE ŞIKLIK VE UYGUN FİYATLAR

 


Tesettür giyimde  şıklık ve uygun fiyat mümkün müdür? Doğru tercihlerle elbette mümkündür. Tesettür giyim ürünlerinizi sadece üzerinde yazan markaya göre alıyorsanız uygun fiyata şıklık yakalamak çok mümkün olamaz ama eğer doğru kumaş, güzel tasarım ve iyi kalite arıyorsanız bunların tamamına uygun fiyatlara ulaşma fırsatı  yakalamak Tunikcizade ile çok kolay.

UYGUN FİYATA TESETTÜR ŞIKLIKĞI

Tesettür giyim çeşitlerini artık  her kategoride, her vitrinde, her ekonomik düzeyde görüyoruz. Ancak fiyatlar düştükçe kalite de doğru orantılı olarak düşüyor. Ve bu düşük kalite maalesef tesettürlü hanımefendileri çok zor şartlar içinde bırakıyor. Hatta bazen sırf bu durumlar yaşanmasın diye oldukça yüksek fiyatlara aldığımız ürünler bile beklenen konforu sağlamıyor. Ama Tunikcizade bu algıların tamamını ortadan kaldırıyor. Son derece uygun fiyatlarla, tesettür giyime uygun, hem yaz hem de kış sezonunda kullanırken sadece rahatlığın tadına varacağınız bu tasarımlarını değerli takipçilerinin beğenisine sunuyor.

UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERLE ŞIKLIK YAKALANABİLİR Mİ?

Uygun fiyatlı ürünlerle şıklık yakalabilirliği ile ilgili  maalesef olumsuz genel bir kanı var. Aslında bu biraz da ezberletilmiş bir durum. Ne kadar pahalı o kadar kaliteli gibi bir algı oluşturularak, müşteriler ürün seçiminden ziyade marka seçimi yapmaya yönlendirilmiştir. Oysa uygun fiyatlara alınabilecek kıyafetler ile şık olunabileceği de defalarca kez tescil edilmiştir. Aynı kalitede bir aerobin kumaştan örnek verecek olursak, aynı kumaş belki iki ayrı üründe kullanılıyor ve biri bir birime satılırken diğeri beş birime satılıyor ve beş birim olan çok daha kaliteli bir birim olan ise kalitesizmiş imajı çiziliyor. Oysa işiniz doğru yapan, gerekli arge çalışmaları ile en yüksek kaliteyi en uygun fiyatlara kullanıcısına sunmayı hedefleyen firmalar ile bu algı tamamen yıkılıyor. Tunikcizade bu algıyı yıkan firmaların öncülerindendir.




UYGUN FİYATA ŞIKLIK İMKANI

Uygun fiyatlara istenen şıklığın yakalanması için elbette kumaşları tanımak gerekir. Organik olmayan yapay kumaşlar kesinlikle önceliğimiz olmamalı. Tenimize zarar verecek, vücut uyumunu sağlamayacak kumaşları tercih etmemeliyiz. Model olarak vücut şeklimize uygun olmayan gereğinden fazla dar ya da bol, gereğinden fazla uzun ya da olması gibi ergonomik özellikleri göz önünde bulundurmalıyız. Bu değerlendirmeleri yaptıktan sonra alacağımız ürünleri gözden geçirmeli ve nokta atışı yaparak en iyi kaliteyi alabileceğimiz en uygun fiyata almalıyız.

Yorumlar