Tesettür Giyimde Kombin

 

Tesettür giyimde son yıllarda hem şıklığın hem de rahatlığın ön plana çıkması ile birbirinden farklı modellere, tüm zaman ve mekanlara uygun tesettür giyim seçeneklerine ulaşmak artık daha kolay.

Tesettür giyim, tesettür tunik kombinlerinden, tesettür kaplara, ikili tesettür takımlardan, tamamlayıcı olarak büyük fayda sağlayan tesettür yeleklere, şık viskon tesettür tuniklerden, bürümcük elbiselere kadar moda ve gündemi takip eden, oluşturan hatta yön veren bir giyim ekolu halini almıştır.

Hızlıca hazırlanmak gereken zamanlarda giy çık olarak nitelendirilen tesettür kaplar gündelik hayatta büyük kolaylık sunarken, sıcak yaz günlerinde tesettür yazlık tunikler hem şık hem de ferah bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Sıcak yaz günlerinde dar ve rahatsız kumaşlar veya gardrobunuzda atıl olarak  bekleyecek parçalar yerine, hem alt hem üst giyimi kapsayan tesettür ikili takımlar tercih edilebilir. Tesettür ikili takımlara sahip olmanız sizi gardrobunuzun karşısında "neyle neyi giyeceğim" diye düşünmekten kurtaracaktır.

Ancak çok sevdiğiniz tesettür giyime uygun olmayan kombinleriniz var ise bunlar da tesettür yelek modelleri ile tamamlanarak yepyeni bir tarz olarak değerlendirilebilir.

Böylelikle hem sevdiğiniz kıyafetlerden vazgeçmemiş hem de tesettür şıklığını yakalamış olursunuz.

Yaz günlerinde en çok tercih edilen başka bir alternatif de herkese ve her yaşa hitap eden bürümcük elbise modelleridir. Bürümcük elbise modelleri, serinleten tatlı esintilerin tüm ferahlığı ile hissedilmesi sağlar. Yaz günleri ile uyumlu, birbirinden güzel çiçekli desenleri ve iç açıcı renk seçenekleri ile tüm mekanlara uygun olarak kullanılabilen bürümcük elbise modelleri rahat şıklığın sembollerinden biridir.

Dışarıda ev rahatlığını arayanlar için tercih edilebilecek bir diğer seçenek ise spor tesettür tunik modelleridir. Farklı boylarda ve spor eşarp, bone, şal ve spor ayakkabılarla kombin yapılarak sokakta ev rahatlığını yaşatacak olan spor tesettür tunik seçeneği, tesettür gömlek tunik ya da penye tunik modelleri ile çeşitlendirilebilir. Hareket kısıtlaması yaramayacak şekilde tasarlanan spor tesettür tunik çeşitleri, canlı veya soft renkleri ile yürüyüş ve spor aktiviteleri, park bahçe ve piknik alanları gibi aktivite alanlarında son derece rahat, modern ve şık bir kullanım alanına sahiptir.

Her yaştan kadının tesettür giyim anlamında beklentisini karşılayan, müşteri ihtiyaç ve konforuna yönelik yüzlerce çeşidiyle sektörün öncü markalarından olan tunikcizade, adresinden sizlere güvenli alışveriş fırsatı sunmaktadır.




Yorumlar