En Trend ve En Şık Tesettür Giyim

 Tesettür Tunik Rahatlığı

Tesettür giyimde tesettür tunikler bulunurluğu, ulaşılabilirliği ve nerdeyse en çok kullanılan tamamlayıcı parça olma özelliği ile hem tesettürlü hanımların hem de tesettürlü olmayan hanımların ilgi odağı oldu.

Tüm vitrinlerde, online satış sitelerinde, pazar tezgahlarında, özel dikim yapan terzilerde, modaevlerinde, kişiye özel tasarım çalışan butiklerde artık bol bol gördüğümüz tesettür tunikler, binbir çeşit renk desen model ve kumaş seçeneği ile yer almaya devam ediyor.

Kumaş ve Modele Göre Tesettür Tunik

Vücut tipine göre bazen kulaklı bazen robadan bazen geniş yakalı bazense büyükçe bir cebi olan tesettür tunikler tercih edilebilir. Hatta bu seçenekler yara kol, asimetrik kesim, iç dıştan oluşan ikili parçalar, İspanyol kollar gibi bir çok modelle arttırılabilir.

Kumaş tercihi de tıpkı modeller gibi vücut tipi veya kullanım alanına göre farklılık gösterecektir. İpeklerden şifonlara, pamuklu kumaşlardan, keten kumaşlara bir çok kumaş çeşidi tesettür tuniklerde kullanılmaktadır.

Kot tesettür tuniklerden viskon tesettür tuniklere, penye tesettür tuniklerden spor tesettür tuniklere bir çok tesettür tunik modeli bu tercihler göz önünde bulundurularak hazırlanır.

Nerede Hangi Tunik

Özel davetler ya da toplantılarda ipeksi, şifon kumaşlar daha asimetrik kesimler sade veya puantiyeli desenler sıklıkla tercih edilmekle beraber rahatlığın biraz daha ön planda olduğu kullanım alanlarında, daha az kırışan, terletmeyen, hareket kabiliyetini azaltmayan kumaşlar ile birlikte daha canlı renkler ve daha doğal desenler tercih edilmektedir.

Hem vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde hem de İslami açıdan uygun uzunluğu karşılayan tesettür tunik modelleri bu anlamda da keyifli kullanım rahatlığı sağlar.

Ne ile Kombin Yapılır

Tesettür tunikler hem etek hem de pantolon çeşitleri ile tamamlanarak çok şık kombinler oluşturulabilir. Piliseli kloş etekler aynı biçimde genişleyerek inen tesettür tuniklerle havanız hava katacak, mükemmel şıklığı gün boyu üzerinizde taşımış olmanın mutluluğunu hissettirecektir.

Yine rahat serin kumaşlı bol paça pantolonlar, ya da havuç model dar paça pantolonlar birbirinden şık tesettür tunik gömleklerle kombinlenerek hem sosyal hayatta  hem de iş hayatında her an tesettür rahatlığının yanında zaman ve modaya uygun şık tasarımların tadını çıkarmanıza da olanak sağlar.




Yorumlar