Tesettür Giyim Perakendeciliğinde İlk İzlenim

Mağaza Düzeni

İşletmelerde verilen hizmetin kalitesini ortaya koyan en önemli göstergelerden biri müşteri karşılama ve uğurlama yöntemlerinizdir. Müşterileri güler yüzlü bir şekilde karşılayarak güler yüzlü bir şekilde uğurlama ne kadar kaliteli olursa müşteri memnuniyeti de bir o kadar artacaktır. Mağazanızın dış görünüşü ve teşhiri de ne kadar temiz ve düzenli olursa müşterilere o kadar rahat alışveriş yapma imkanı doğurur. Müşteriler ilk olarak kendine yardımcı olacak bir personel arar. Personellerin müşterilere orada olduklarını hissettirmeleri de önemlidir. Ayrıca fiyat konusunda belirsizlik müşteriye güvensizlik sağlar. Ürünlerin fiyat bilgilerinin olması ve kasa ile reyon arasında ikilem olmaması da çok önemlidir. 

Tesettür Giyim için E-Ticaret Bakımından Müşterilerin İlk İzlenimini Etkileyen Faktörler

Basit Arayüz

Ancak E-Ticaret sitelerinde mağazadaki karşılama olanaklarını bulmak pek de mümkün değil. Burada alışveriş sitelerini farklı bir açıdan değerlendirmek gerekir. Tesettür giyim , spor giyim, mobilya, moda, teknoloji v.b sektör her ne olursa olsun eğer E-Ticaret yapıyorsanız site içeriğiniz ve uygulama yüzünüz çok önemlidir. Örneğin tunik ya da kap almak için bir alışveriş sitesine girdiniz. Site içeriğiniz ve uygulama yüzünüz sizin müşteriyi karşılama yüzünüzdür. Nasıl ki bir mağazanın teşhir ve dış görünüşü çok önemliyse sitenizin kolay kullanılabilir ve basit ara yüzlü olması da o ölçüde önemlidir. 

Tesettür yelek modelleri satan bir online mağazada gezerken fiyat konusundaki belirsizlik müşterileri alışveriş yapma konusunda tedirgin edecektir. Fiyatların uygunluğu kadar etiketlerinin net ibareli olması da müşterilere o kadar çekicilik ve güven sağlar. 

Güvenli Ve Kolay Ara yüzlü Bir Site

İnançlarını tarzına yansıtan siz değerli www.tunikcizade.com müşterilerimize; ekip olma bilincinin verdiği tecrübe ve yetenekle güvenli ve kolay ara yüzlü bir site olarak hizmet vermekteyiz. Canlı destek butonumuzla ve iletişim bilgilerinde yer alan numaralarımızdan her türlü sipariş ve sorunlarınız için bize ulaşabileceğiniz bir site. Viskon, Ayrobin, Yumoş, Penye gibi kumaş çeşitliliği ile tunikcizade.com a sizleri de bekleriz.






Yorumlar